12 Åring riskerar livstids fängelse

Jag surfade i aftonbladet och hitta en artikel där en 11-12 årig kille avrättade pappas gravida flickvän. Killen gick fram till pappas gravida flickvän och sköt henne i bakhuvudet med en pistol som far o son brukade träna prickskytte med. Han riskerar att dömas till livstids fängelse och kan vara en av de yngsta någonsin i USA.

www.aftonbladet.se/nyheter/article6865721.ab  här fanns det mer att läsa.

Vi tycker att han är för ung för att få livstids fängelse, Han borde inte få ett så hårt straff därför att han har inte ens nått tonåren och är fortfarande liten. Han är fortfarande för ung för att förstå vad han exakt gjorde. /Volkan & David

Kommentarer
Postat av: Hazal

USA är verkligen mycket hårdare än Sverige när det gäller brott eller liknande. Själv så tycker jag att det är jättebra. Men den här 12-åriga killen är fortfarande jätteung för att åka in i häktet, men han borde tänka på konsekvenserna innan han gjorde det här. Jag tycker inte att han ska få livstid fängelse men han kan ändå få ett hård straff såsom samhällstjänst eller något liknande.

2010-04-03 @ 22:16:30
URL: http://hazals.blogg.se/
Postat av: Hacer & Karina

Vi håller med er. Varför ville han ens skjuta sin fars flickvän. Som sakt USA har hårdare straff när det gäller brott eller något annat. Vi tycker att det är bra att ha ett hårdare straff när det gäller brott. Han borde tänka först varför han gör detta och om han verkligen vill såra sin far. Vi tycker att han borde inte få livstid utan borde typ få 10år för att han är bara en ung kille som gjorde kanske bara ett misstag.

2010-04-05 @ 14:47:17
URL: http://wecantransformyaa.blogg.se/
Postat av: Delil

Volkan&David.

Tycker inte att han borde få livstids fängelse utan att han borde få någon slags pysiks vård i flera år, runt 12 år borde väl räcka. Vad tycker ni?

2010-04-08 @ 21:52:14
URL: http://delils.blogg.se/
Postat av: Dilan

Jag tycker att han borde få sitta i ett fängelse där psykisk sjuka människor sitter. Jag tycker att han ska vara där till han blir bättre och därefter gå i en normal fängelse, så han borde få livstids fängelse.

2010-04-13 @ 11:32:56
URL: http://ciaos.blogg.se/
Postat av: Volkan

Mm håller med om att han borde få psykisk vård, han e för ung för fängelse.

2010-04-21 @ 23:34:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0